Добре дошли в PFG Trainings!

След като сте попаднали на нашата страница, Вие вероятно вече знаете за силата на знанието. Наясно сте, че пътя към успеха е осеян с любознателност и труд, а ние сме готови да вървим заедно с Вас по този път към професионалното Ви развитие.

Независимо дали сте студент, който иска да задълбочи познанията си, имате дългогодишен опит в различна сфера, но желаете да се пренасочите към ИТ или сте вече изграден програмист, търсещ обучение, с което да повишите и затвърдите знанията си – ние ще Ви помогнем!

В PFG Trainings, Вие ще бъдете обучавани от утвърдени програмисти, в приятелска и подкрепяща среда, за да придобиете най-високо качество на обучението, както и подготовка за лесно преминаване към бизнес средата. Лекциите са изцяло съобразени с вашите потребности и скоростта Ви на изучаване. Ще преминете стъпка по стъпка по пътя на знанието, а ние ще осигурим предизвикателства, упражнения и реални примери, така че да сме сигурни, че сте разбрали всеки един от ключовите моменти на обучението.

Тъй като наистина сме приятелски настроени към всеки наш курсист, ще говорим с теб на “ти”, директно и ясно, за да създадем необходимия диалог и да ти помогнем да постигнеш целите си. Ако искаш да надградиш знанията си или да придобиеш нови, сега е моментът. А най-добрите курсисти от шест месечното ни обучение получават възможност за допълнителна сертификация от световно признати организации.

Ние ще ти помогнем да научиш напреднали техники, да развиеш уменията си и ще те насърчаваме да бъдеш уверен програмист, подкрепяйки те през целия процес на твоето обучение.

Вече си решил да опиташ нещо ново и да започнеш своята кариера в ИТ сферата, но нямаш опит, тогава разгледай нашия курс “Основи на информационните технологии”. Той е въвеждащ и ще ти помогне да вземеш правилните решения, касаещи бъдещите ти професионални начинания. Ще определиш, кое е това, което ти дава криле, а ние ще те научим да летиш.

Ако си тук защото, имаш нужда да надградиш знанията и уменията си, отново си на правилното място, защото нашите лектори са опитни и доказани професионалисти в своята сфера и благодарение на малките учебни групи, всеки курсист получава индивидуално внимание и адекватно отношение. Не отлагай професионалното си развитие и разгледай нашите курсове сега, сигурни сме, че ще намериш нещо подходящо. А ако вече знаеш, какво искаш да научиш и не го виждаш – пиши ни, нашият широк спектър от знания и умения ни позволява да отговорим на всяка нужда, като в най-кратки срокове ние ще изготвим индивидуална оферта за теб.

Благодарим ти, че вярваш в силата на знанието, защото както е казал Монтен “Няма по-естествен стремеж от стремежа към знание”.

В удобно за Вас време

В удобно за Вас време

Нашите курсове са съобразени с Вашето свободно време

Виж повече

Комуникативно място

Комуникативно място

Залите ни са разположени в квартал Лозенец

Виж повече

Персонализирани програми

Персонализирани програми

Нашите програми ще паснат на нуждите Ви

Виж повече

За нас